Old time classic: Chimpie Champ in Aalsmeer

Geen zin in monkey business thuis deze krokusvakantie? Als jouw apen ook even hun energie kwijt moeten tip ik de old time classic Chimpie Champ in Aalsmeer. Klauteren, klimmen, springen en bouwen. Een paradijs voor kinderen en jij lekker aan de koffie. Win-win, toch?

Enorme hal

Het ziet er geheel niet charmant of uitnodigend uit, deze enorme hal op een groot parkeerterrein ergens op een dijk in het saaie Aalsmeer. Maar Chimpie Champ rockt ‘m wat mij betreft de pan uit. Dit kinderparadijs heeft alles: trampolines, hoge glijbanen, een ballenbak, autootjes, een springkussen en nog veel meer.

Ieder z’n ding

We komen hier al jaren. Het grote voordeel is dat je kinderen zich vermaken en je kan zelf meedoen, of gewoon even lekker zitten aan een tafeltje met een koffie en een blaadje lezen. Jij kan jouw ding doen en de kinderen het hunne. Ook fijn is dat er voor de kleintjes een apart gedeelte is.

Weglopen geen optie

De kinderen kunnen alle kanten op en de immense ruimte is goed afgesloten, dus weglopen is (bijna) geen optie. Favoriet zijn de autootjes met dak en de roller racers met wieltjes voor de grotere kinderen. Na zo’n ochtend of middag is een avond slaap gegarandeerd, ze zijn volledige afgemat.

Tips

Supertip: omdat tosti’s limonade, kroketten en friet gewoon niet altijd een optie zijn ga ik met een goeie tas met Doppers gevuld met water, appels, ontbtijkoek en boterhammen met pindakaas en jam weg. Wel even wat voorbereiden, maar dan hebben mijn kinderen niet standaard diarree na zo’n bezoekje.

Tip 2: neem voor iedereen een paar schone sokken mee. De schoenen moeten namelijk uit!

Tip 3: het is druk tijdens de vakantie. Vertrek indien mogelijk lekker vroeg dan hoef je niet te vechten om wie er op de trampolines mag…

Meer info over Chimpie Champ vind je hier >>

 

About Sanne

Hi! Ik ben Sanne, 42 jaar. Ik woon in Amsterdam. Samen met Joep en ons koningskoppel Vince (9) en Lou (5). Joep heeft twee zoons uit een eerdere relatie. De oudste is inmiddels 21 en het huis uit. De jongste is 17 en woont bij zijn moeder. Naast het moederschap ben ik marketing adviseur bij de Universiteit van Amsterdam. Naast lezen en schrijven hou ik van veel bewegen met yoga als absolute favoriet. In de zomer ben ik veel in ons tuinhuis op het mooie Amstelglorie te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *