Zondagochtend ontbijt: makkelijke en snelle pancakes

Zondagochtend ontbijt

Niks zo lekker als een ochtend in het weekend. Geen gehaast en gejaag maar even tijd om gewoon ontspannen te zijn. In de vakantie kan ik helemaal genieten, geen zwemles en geen judo dus echt in de chillstand.

Zondagochtend ontbijt

Dit betekent ook tijd voor een uitgebreid zondagochtend ontbijt. Supersnel, lekker en makkelijk zijn deze vegan pancakes die ik nog steeds eet uit mijn Green Happiness tijd

Wat heb je nodig?

Ik leg het je snel uit!

  • 100 gram speltbloem
  • 150 ml amandelmelk
  • 2 theelepels bakpoeder
  • snuf zout
  • 2 theelepels kaneel
  • kokosolie

Hoe dan?

Maak een beslagje van bovenstaande ingrediƫnten (min de kokosolie). Smelt een beetje kokosolie in een grote koekenpan. Maak dan drie pannenkoekjes per keer (scheelt weer tijd!). Uit dit beslag maak je ongeveer 6-8 pannenkoekjes en ze zijn voor 2 personen. Geef ze in kleine stapeltjes op een bord. Ik leuk ze op met wat vers fruit en aarbeien/mango jam. Childproof trouwens, ze vinden het lekker.
Enjoy!

 

 

About Sanne

Hi! Ik ben Sanne, 42 jaar. Ik woon in Amsterdam. Samen met Joep en ons koningskoppel Vince (9) en Lou (5). Joep heeft twee zoons uit een eerdere relatie. De oudste is inmiddels 21 en het huis uit. De jongste is 17 en woont bij zijn moeder. Naast het moederschap ben ik marketing adviseur bij de Universiteit van Amsterdam. Naast lezen en schrijven hou ik van veel bewegen met yoga als absolute favoriet. In de zomer ben ik veel in ons tuinhuis op het mooie Amstelglorie te vinden.

One thought on “Zondagochtend ontbijt: makkelijke en snelle pancakes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *