Een kus op de mond

Erg he? Deze foto. Ik kus mijn zoon op zijn mond. Nog erger? We zitten ook nog samen in bad.

Hoe durf ik deze foto te plaatsen? Dat doe ik eigenlijk expres. Om te laten zien dat het de normaalste zaak van de wereld is om dat te doen. Oh en ook gewoon omdat het kan en omdat het een mooie foto is. Genomen tijdens een vakantie in Griekenland, de laatste vakantie met ons drietjes bleek, want ik was op dat moment ook nog zwanger.

Twisted mind

Afgelopen week stond de wereld op z’n kop. Waarom? Omdat Hillary Duff een foto plaatste van haar en haar zoon. Net als een aantal weken geleden toen Victoria Beckham een prachtige foto van haar en haar dochter postte, ook kussend op de mond. Degenen die hierover vallen hebben zelf een twisted mind!

Double standard

Het heeft mij altijd verbaasd, die double standard die vooral in conservatief Amerika heerst. Topless zonnen is verboden, maar elke idioot mag wel met een wapen op zak lopen.

Au-pair in Amerika

Toen ik 20 jaar was ging ik voor een jaar in Amerika wonen om daar als au-pair te gaan werken. Ik kreeg daar aangekomen een drie-daagse au-pair cursus. Tijdens deze class kreeg ik dringende instructies om de kinderen op wie ik zou gaan passen nooit op een ongepaste manier aan te raken, te benaderen of te fotograferen. Alsof dat in mij op zou komen. Degene die de cursus gaf vertelde dat zij zelf oma was en foto’s gemaakt had van haar kleinkinderen terwijl ze in bad zaten. De lokale winkel bij wie ze de foto’s had ontwikkeld diende nog net geen aanklacht tegen haar in wegens ongepast gedrag, maar had de foto’s ontwikkeld en vervolgens geblurred. I kid you not!

Excuse me!

Wat dat betreft ben ik blij dat ik in Nederland woon, het land waar volgens Bill O’Reilly en consorten meer dan de helft van de Amsterdamse bevolking aan drugs verslaafd is en dat Amsterdam een poel des verderfs is waar alleen maar hoeren en junkies wonen. If you’ll excuse me now, ik ga even een joint roken, mijn kinderen op de mond kussen en fiets daarna naar de wallen om aan het werk te gaan…

 

 

About Sanne

Ik ben Sanne, 40 jaar. Ik woon in Amsterdam. Samen met Joep en ons koningskoppel Vince (7) en Lou (3). Joep heeft twee zoons uit een eerdere relatie. De oudste is inmiddels 19 en het huis uit. De jongste is 14 en lekker aan het puberen. Kortom, bij ons is het nooit saai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *