Over

Ik ben Amsterdamama! Mijn naam is Sanne, en ik ben 42 jaar. Ik woon in Amsterdam met Joep. Samen zijn wij zeer trotse  ouders van Vince, 9 jaar en Lou, 5 jaar. Joep heeft twee zoons uit een eerdere relatie. De oudste is inmiddels 21 en het huis uit. De jongste is 17 en woont bij zijn moeder.

Het moederschap vind ik geweldig. De onvoorwaardelijke liefde voor mijn kinderen is iets zo unieks dat ik er soms met mijn hoofd en hart haast niet bijkan. Uiteraard is het soms pittig, maar 1 blik op mijn kinderen doet mij realiseren dat er geen liefde groter is dan die van een moeder. Daarnaast kan ik verschrikkelijk lachen met en om mijn kinderen. Ze zijn ontwapenend en uiterst geestig. Zij zorgen ervoor dat ik het leven altijd kan relativeren en met beide benen op de grond blijf staan.

Ik ben een online freak en werk als marketing adviseur bij de Universiteit van Amsterdam. Ik hou enorm van mijn kinderen, maar ook van mijn man, mijn vrienden, vakantie, lezen, online shoppen, yoga en schrijven! De kunst van het moederschap is voor mij constant de balans vinden tussen de zorg voor alle kinderen, mijn huwelijk, werk en alle andere dingen die ik leuk vind om te doen. Dat blijft vaak zoeken, want er zit maar 24 uur in een dag!

Contact me!

Als je vragen voor me hebt kan je altijd contact met me opnemen via sanne@amsterdamama.nl Hoop tot snel!