Over

Ik ben Amsterdamama! Mijn naam is Sanne, en ik ben 39 jaar. Ik woon in Amsterdam met Joep. Samen zijn wij zeer trotse  ouders van Vince, 6 jaar en Lou, 2 jaar. Noah, de zoon van Joep is 14 en woont de laatste helft van de week ook bij ons. Dylan is de oudste zoon van Joep, hij is inmiddels 19 en woont niet meer bij ons in huis.

Het moederschap vind ik geweldig. De onvoorwaardelijke liefde voor mijn kinderen is iets zo unieks dat ik er soms met mijn hoofd en hart haast niet bijkan. Uiteraard is het soms pittig, maar 1 blik op mijn kinderen doet mij realiseren dat er geen liefde groter is dan die van een moeder. Daarnaast kan ik verschrikkelijk lachen met en om mijn kinderen. Ze zijn ontwapenend en uiterst geestig. Zij zorgen ervoor dat ik het leven altijd kan relativeren en met beide benen op de grond blijf staan.

Ik ben een online freak en werk als Hoofd Sales Support en Branded Content Manager bij Mama Media Group. Ik hou enorm van mijn kinderen, maar ook van mijn man, mijn vrienden, vakantie, lezen, online shoppen, sporten en schrijven! De kunst van het moederschap is voor mij constant de balans vinden tussen de zorg voor alle kinderen, mijn huwelijk, werk en alle andere dingen die ik leuk vind om te doen. Dat blijft vaak zoeken, want er zit maar 24 uur in een dag!

Contact me!

Als je vragen voor me hebt kan je altijd contact met me opnemen via sanne@amsterdamama.nl Hoop tot snel!