Shoppen: Søstrene Grene

Op zoek naar een winkel om je laatste kerstinkopen te doen, of om gewoon lekker te shoppen en te struinen tijdens de kerstvakantie? Søstrene Grene is mijn nieuwste ontdekking. En zoals het streepje door de ‘o’ al doet vermoeden: die Scandinaviërs kunnen er wat van!

Winkel

Een winkel tussen de Flying Tiger en Sissyboy Homeland in. Je vind hier al je spullen voor in huis, briefpapier, cadeaupapier, keukenspullen, speelgoed, lekkere zoetigheden en thee. Oh en nog veel meer. Heerlijke spullen en nog zaliger geprijsd! Ik viel vooral voor de leuke keukenspullen; gave mokken, schalen, bordjes en mooi glaswerk.

Brown paper bag

Ze doen niet aan tasjes als je hebt afgerekend, maar van die heerlijke bruine papieren zakken waar je je spulletjes zelf in kunt doen aan de inpaktafel. I love it!

Deense zussen

Søstrene betekent zusters en de Deense zussen Anna en Clara Grene hebben deze winkelketen opgezet. In 2012 opende de eerste winkel in Groningen en ondertussen veroveren ze langzaam de rest van Nederland. Ook in Amsterdam zit er eentje op de Nieuwendijk. Ik ontdekte deze winkel toevallig met mijn eigen søster Femke. Zoals je ziet was zij een happy camper. Ze scoorde superleuke potjes met een letter erop voor tijdens het kerstdiner. Voor ieder een eigen potje met initiaal tijdens het eten.

DYI Corner

Geen zin om de deur uit te gaan? De gezusters hebben ook een leuke DYI corner op hun website. Go check it out.

Søstrene Grene

Nieuwendijk 219

1012 MH Amsterdam

 

About Sanne

Ik ben Sanne, 40 jaar. Ik woon in Amsterdam. Samen met Joep en ons koningskoppel Vince (7) en Lou (3). Joep heeft twee zoons uit een eerdere relatie. De oudste is inmiddels 19 en het huis uit. De jongste is 14 en lekker aan het puberen. Kortom, bij ons is het nooit saai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *